Good Ones Steal

jeg har trukket nitten

Posted in Out by Ann-Louise on 31/07/2011

Jeg har trukket nitten denne sommer og har således brugt det meste af min ferie på at være syg. Blærebetændelse, forkølelsessår, diaré, forkølelse, slimhoste, diaré igen – kort sagt; you name it – I probably got it!

Men lidt ferie er det da blevet til alligevel og heldigvis var jeg nogenlunde på toppen, da vi var i Sverige på besøg på mine forældres lille gård. Det var en hyggelig uge, med besøg på diverse loppis, blåbærplukning, roadtrip til Øland, gåture, puslespil og hækleri.

På grund af den nye lejlighed og alle udgifterne til køleskab, sofa og indskud til lejligheden er Sverige det længste det rækker til for mit vedkommende i år. Men det er ok. Jeg regner med at tage revanche når jeg er blevet lønslave engang. Og her drømmer jeg. Stort. USA, Machu Picchu, Kilimanjaro, Italien rundt og også gerne hvide sandstrande og tyrkis vand – den tid, den glæde. Lige nu glæder jeg mig bare over stadig at have en måneds ferie tilbage – håber den bliver uden mere sygdom!

 

I have been quite unlucky this summer. The most of my vacation I have been sick. But anyway I had a great week in Sweden (which is the only place we could afford to travel to because of all the things we have bought for the new apartment – but that’s ok – I hope I’ll be travelling a lot more when I’m done with my education and hopefully can get a job!)

I still have a month of vacation left and I hope it will be without any more sickness since I already had almost everything…

>Dyveke

Advertisements

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Henriette said, on 31/07/2011 at 6:40 pm

    Jeg er nu rigtig glad og fornøjet over at have fået lov til at tilbringe endog flere hyggelige sommer dage sammen med min smukke datter i år!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: